Graag informeren we je vanuit Farm Frites over de wereldwijde uitbraak van het COVID-19-virus. Onze eerste prioriteit is het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners. We volgen alle richtlijnen van de overheid om de impact en de verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Op dit moment staan veel van onze vacatures niet online tot nader order. Dit geldt ook voor stageplaatsen. We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij Farm Frites wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. Wij adviseren je daarom onze website in de gaten te houden en een ‘’Job Alert’’ aan te maken.

De komende periode zullen wij ook niet op banenmarkten, scholenmarkten en events staan.

Heb je een sollicitatiegesprek in de periode tot 1 augustus 2021? De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan bijvoorbeeld via Skype.

Heb je vragen? Neem contact op met Recruitment@Farmfrites.com.

Bedankt voor je begrip.

Veelgestelde vragen:

Bekijk hieronder de meeste gestelde vragen over solliciteren bij Farm Frites:

Via ‘onze vacatures’ in de menubalk kom je op de vacaturepagina waarop je alle vacatures kunt vinden. Wil je alle vacatures zien? Klik dan op de button “bekijk alle vacatures”. Je kunt een vacature zoeken door middel van een zoekterm en/of door te kiezen voor een bepaald vakgebied, opleidingsniveau of regio. Staat jouw vacature er niet op vermeld? Twijfel niet en stuur een open sollicitatie of schrijf je in voor de job alert.

Op het moment dat een openstaande vacature is ingevuld, wordt deze vacature direct van de site afgehaald. Je kunt er dus van uitgaan dat de vacatures die op onze site staan, actueel zijn.

We proberen zo helder mogelijk te zijn in de functieomschrijvingen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je aanvullende informatie over een specifieke vacature wenst. Indien dit het geval is, neem dan contact op met de afdeling recruitment door een e-mail te sturen naar recruitment@farmfrites.com.

Door bij de desbetreffende functie op de button “solliciteren” te klikken. Vervolgens vul je het sollicitatieformulier in en upload je je cv en motivatiebrief.

Je open sollicitatie verstuur je via de button “open sollicitatie” op de vacaturepagina.

Binnen 10 dagen nadat je hebt gesolliciteerd, ontvang je een ontvangstbevestiging per mail. Voor meer informatie over je sollicitatieprocedure kun je terecht bij “sollicitatieprocedure”.

Nadat je je sollicitatie hebt verstuurd, ontvang je binnen 10 dagen een ontvangstbevestiging. We informeren je altijd binnen 20 dagen of we je sollicitatie meenemen in de verdere procedure.

Ja, open sollicitaties zijn altijd welkom. Ook als er op dit moment binnen je vakgebied geen actuele vacatures zijn, kun je altijd een open sollicitatie sturen. De link naar “open sollicitatie” staat op de vacaturepagina.

Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Wel houden we graag een jaar je cv in portefeuille. Mocht je hier geen prijs op stellen, is een mail naar hrsupport@farmfrites.com voldoende om je gegevens te laten verwijderen.

Farm Frites is regelmatig op zoek naar stagiair(e)s voor verschillende afdelingen binnen de organisatie. Voor stage vacatures kijk je op onze vacature pagina. Staat jouw vacature er niet tussen? Twijfel dan niet en stuur een open sollicitatie als stagiair(e).

Door middel van een job alert blijft je via e-mail automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures die specifiek bij jouw zoekcriteria passen.

Je kunt zelf je zoekcriteria samenstellen door middel van een aantal filters. Dit zorgt ervoor dat je alleen bepaalde vacatures ontvangt die aansluiten bij de door jouw ingevoerde criteria.

In iedere job alert e-mail die je van Farm Frites ontvangt, vind je onderaan een link waarmee je je kunt afmelden.

Heb je toch nog andere vragen? Stuur dan je vraag naar het volgende  e-mailadres: recruitment@farmfrites.com.