Veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen

Lees onze antwoorden op de meest gestelde vragen over vacatures en solliciteren bij Farm Frites.

 

Bekijk onze vacaturepagina. Je kunt een vacature zoeken met een zoekterm of door te kiezen voor een bepaald vakgebied, opleidingsniveau of een regio. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur een open sollicitatie, of schrijf je in voor de job alert!

Als een openstaande vacature is ingevuld, halen we deze vacature direct van de site. Je kunt er dus van uitgaan dat de vacatures die op onze site staan, actueel zijn.

 

We proberen zo helder mogelijk te zijn in de functieomschrijvingen. Mis je iets? Mail je vraag dan naar recruitment@farmfrites.com.

Klik bij de functie op de button ‘Solliciteren’. Vul het sollicitatieformulier in en upload je cv en motivatiebrief. Een open sollicitatie doe je via de button ‘Open sollicitatie’ op de vacaturepagina.

Binnen 2 dagen nadat je hebt gesolliciteerd, ontvang je een ontvangstbevestiging per mail. Meer informatie over je sollicitatieprocedure

Nadat je je sollicitatie hebt verstuurd, ontvang je binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging. We informeren je altijd binnen 10 dagen of we je sollicitatie meenemen in de verdere procedure.

Ja, open sollicitaties zijn altijd welkom. Ook als er op dit moment binnen je vakgebied geen actuele vacatures zijn. Solliciteer via ‘Open sollicitatie’ op de vacaturepagina.

Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Wel houden we je cv graag een jaar in portefeuille. Mocht je hier geen prijs op stellen, is een mail naar hrsupport@farmfrites.com voldoende om je gegevens te laten verwijderen.

Farm Frites is regelmatig op zoek naar stagiair(e)s voor verschillende afdelingen binnen de organisatie. Kijk voor stageplaatsen op onze vacaturepagina. Staat jouw stageplaats er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie als stagiair(e)!

Met een job alert blijf je via e-mail automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures die specifiek bij jouw zoekcriteria passen. Je stelt zelf je zoekcriteria samen met filters. Zo ontvang je alleen de vacatures die jij zoekt.

In iedere job alert e-mail die je van Farm Frites ontvangt, vind je onderaan een link waarmee je je kunt afmelden.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Stuur dan je vraag naar recruitment@farmfrites.com.

Onze vacatures Over ons Contact