Graag informeren we je vanuit Farm Frites over de wereldwijde uitbraak van het COVID-19-virus. Onze eerste prioriteit is het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners. We volgen alle richtlijnen van de overheid om de impact en de verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Op dit moment staan veel van onze vacatures niet online tot nader order. Dit geldt ook voor stageplaatsen. We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij Farm Frites wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. Wij adviseren je daarom onze website in de gaten te houden en een ‘’Job Alert’’ aan te maken.

De komende periode zullen wij ook niet op banenmarkten, scholenmarkten en events staan.

Heb je een sollicitatiegesprek in de periode tot 1 augustus 2021? De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan bijvoorbeeld via Skype.

Heb je vragen? Neem contact op met Recruitment@Farmfrites.com.

Bedankt voor je begrip.

Arbeidsvoorwaarden

Farm Frites biedt haar medewerkers een prettige werkomgeving, een goed salaris en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je beloning kan vele vormen aannemen. Van traditionele secundaire arbeidsvoorwaarden tot aan traditionele tertiaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede kantoorruimtes, congressen en niet te vergeten de personeelsuitjes.

Beloning, verzekeringen, vergoedingen

  • Marktconforme beloning en 8% vakantiegeld
  • Aanbod van voordelige collectieve zorgverzekeringen
  • Reiskostenvergoedingen
  • Woon- werkverkeer regelingen
  • Studiekostenvergoeding

Balans werk en privé
Bij Farm Frites heb je standaard 24 vakantiedagen. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid om extra verlof op te nemen, zoals zwangerschap, ouderschap of zorg, maar ook voor een huwelijk of overlijden, etc.

En niet geheel onbelangrijk: traditiegetrouw mag je elke vrijdag een zak frites meenemen!