Onze afdelingen

Finance

Deze afdeling is goud waard! Finance verwerkt de administratie, bewaakt de financiële processen en beheert de kasstromen. En we gaan nog een stap verder: we analyseren en monitoren data en delen die in financiële rapportages. Zo bepalen en beheren we onze budgetten. Ben jij goed met cijfers, denk je in oplossingen en werk je gestructureerd? Dan pas jij perfect op onze Afdeling Finance!

  

Human Resources

Op de afdeling Human Resources (HR) zitten echte mensen-mensen. Onze HR-professionals dragen een belangrijk steentje bij aan het succes van Farm Frites, want zij werven het talent voor Farm Frites. En ze doen meer. Zoals het (door)ontwikkelen van trainingsprogramma’s en ons HR-beleid, en ons bedrijf op de kaart zetten als prettige werkgever. Zie jij jezelf hier ook al aan bijdragen?

  

ICT

Onze ICT-afdeling houdt ons draaiend. Onze IT-specialisten zorgen voor onderhoud, uitbreiding en beveiliging van onze ICT-voorzieningen. Ze leveren support bij het installeren en updaten van applicaties, hardware en software. Technische problemen? ICT lost ze snel op. Ook zoeken ze continu naar kansen om te verbeteren en te vernieuwen, zodat Farm Frites draait op de beste techniek. Kom jij ons helpen?

  

Sales

Een blije klant is onze beste ambassadeur! Bij Farm Frites staat de klant centraal in ons denken en doen. Ons commerciële team doet er alles aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ze denken mee, geven advies en lopen nét dat stapje harder om een betrouwbare partner te zijn en onze (nieuwe) producten in de schijnwerpers te zetten. Het succes van een klant is immers ook ons succes! Kom jij ons helpen de lekkerste frites van de wereld te verkopen?

  

Marketing

Restaurants over de hele wereld serveren graag lekkere frites en aardappelproducten. De afdeling Marketing zet onze producten in het zonnetje en in de markt. Door de business van onze klanten te begrijpen, hen te ondersteunen en met onze producten ook hún doelen te bereiken. Zo werken we aan succesvolle klanten en blije gezichten. Growing together ... from potatoes … to happy faces! Word jij hier ook blij van?

 

Operations

Operations laat de processen van onze productielocaties op rolletjes lopen. Een belangrijke rol! Want we willen de beste en meest smaakvolle aardappelproducten maken; voedselveilig én veilig voor onze mensen: leveranciers, partners en werknemers. Heb jij een kritische blik en zie je altijd kansen om onze processen te verbeteren? Dan zoeken we jou!

  

Agro

Op de afdeling Agro staat de basis van onze producten centraal: de aardappel. Onze agronomen weten alles van de aardappel en al zijn uiteenlopende kwaliteiten. Hoe gaat het met de gewassen? Wanneer kunnen we oogsten? Hoe bewaar je een oogst zo lang mogelijk? Wat is een schappelijke prijs voor een kilo aardappelen? Bij onze Agro-afdeling kunnen ze het je zo vertellen. Ben jij of wil jij ook zo’n aardappel-kenner worden? Join the club!

  

Supply Chain

Hoe maken we de keten van goederen en diensten zo efficiënt en duurzaam mogelijk, van leverancier tot klant? Daar zijn onze collega’s van Supply Chain dagelijks mee bezig. Ze beheren onze opslag, voorraad, inkoop en planning en dat is een uitdagende puzzel. Want we streven naar een kostenefficiënte productie, een zo laag mogelijke maar voldoende voorraad én zo min mogelijk belasting voor het milieu. Houd jij wel van een puzzel? Kom erbij!

  

Support

De afdeling Support is er voor blije gezichten. Deze servicesterren staan onze klanten te woord, geven goed advies, verwerken orders en organiseren transporten. Zijn er klachten? Dan onderzoeken ze die en handelen het netjes af. Want de klant is bij ons koning. Elke dag is anders op deze afdeling: de ene keer moet je snel improviseren, de andere keer mag je strategisch nadenken over de langetermijnvisie. Iets voor jou?

  

Maintenance

Onze redders van de afdeling maintenance staan paraat als de techniek ons even in de steek laat. Om dat zoveel mogelijk te voorkomen, onderhouden ze alle elektrische en mechanische machines in onze productielocatie goed. Ook bewaken ze de continuïteit van processen om storingen op tijd te kunnen signaleren en eventueel te voorkomen. Ben jij zo’n technicus die ons graag draaiend houdt?

Onze vacatures Over ons Contact