Over Farm Frites

The fresh taste of the land

 Ook vandaag weer serveren horecaondernemers uit meer dan 100 landen de ruim 80 verschillende soorten frites, aardappelspecialiteiten en appetizers van Farm Frites. Vers van het land, in elk restaurant. Ons geheim? Bouwen op stevige plattelandswaarden en hechte samenwerkingen. Efficiënt werken, maar flexibel blijven denken. Daar gaan we mee door, nu en straks. Growing together, from potatoes, to happy faces

Growing together …

In 1971 begon Farm Frites als onafhankelijk familiebedrijf. Dat zijn we vandaag nog steeds, maar dan met een nóg grotere familie. Want zo voelt het, door elke dag samen te werken en te groeien met onze klanten, partners en medewerkers. En alleen door elkaar écht te begrijpen, helpen we elkaar op de juiste manier vooruit. Samen zetten we ons zo elke dag in voor de lekkerste aardappelproducten.  

…from potatoes …

Samen met onze telers en agronomen zorgen we voor de beste aardappelen voor onze aardappelproducten, met respect voor onze natuur. Dat begint met onderzoeken, telen en selecteren en gaat door tot en met verwerken en verpakken. Onze agrarische kennis gaat al meer dan 50 jaar door van generatie op generatie. Samen met onze partners werken we continu aan onze groei in de aardappelwereld. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol.
… to happy faces. 

Wereldwijd mensen blij maken met onze producten. Daar doen we het voor. We verdiepen ons in culturen. We zijn nieuwsgierig en bevlogen, we willen weten wat onze klanten beweegt. Wat in lokale markten speelt. De grote lijn? Dat is altijd kwaliteit. Want tevreden klanten en blije gasten zijn onze beste ambassadeurs. Maar daar stoppen we niet. We blijven onderzoeken en pionieren. We volgen nieuwe ontwikkelingen en vinden ze uit. En kijken hoe het duurzamer kan. Zo blijven we onze klanten verrassen en laten we samen zoveel mogelijk mensen over de hele wereld genieten van onze heerlijke frites en aardappelspecialiteiten. Daar worden wij blij van!

Groei mee met Farm Frites 

Deel jij onze waarden en wil je ook deel uitmaken van onze groeiende organisatie?

Bekijk onze vacatures

 

Onze vacatures Over ons Contact