Graag informeren we je vanuit Farm Frites over de wereldwijde uitbraak van het COVID-19-virus. Onze eerste prioriteit is het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners. We volgen alle richtlijnen van de overheid om de impact en de verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Op dit moment staan veel van onze vacatures niet online tot nader order. Dit geldt ook voor stageplaatsen. We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij Farm Frites wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. Wij adviseren je daarom onze website in de gaten te houden en een ‘’Job Alert’’ aan te maken.

De komende periode zullen wij ook niet op banenmarkten, scholenmarkten en events staan.

Heb je een sollicitatiegesprek in de periode tot 1 juni 2020? De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan bijvoorbeeld via Skype.

Heb je vragen? Neem contact op met Recruitment@Farmfrites.com.

Bedankt voor je begrip.

Arnold Engels

Wat vind je het leukst aan het werken bij Farm Frites?
De diversiteit van de mensen en de warmte van de “Farmfriters”

 

Beschrijf de stappen in je carrière (binnen of buiten Farm Frites) die je hebt gemaakt en waarom je voor Farm Frites hebt gekozen.
Ben een aantal jaren geleden als externe It medewerker incidenteel ingehuurd door de IT afdeling van FarmFrites. Na verloop van tijd ontstond er een thuisgevoel en ook de vraag naar meer. Hierop zijn gesprekken gevoerd en heb ik de keuze gemaakt om volledig in dienst te komen bij de IT afdeling van Farm Frites

 

Hoe zou je de bedrijfscultuur van Farm Frites omschrijven in 3 woorden?
“Wij gaan ervoor!’’

 

Wat wil je voor boodschap meegeven aan de mensen die jouw mini-interview (testimonia) zullen bekijken?
Probeer ten alle tijden breder te kijken dan de voordeur van een bedrijf , je weet pas of het je ergens past als je in de keuken bent geweest en hebt meegegeten .De bedrijfscultuur en werkomgeving moeten je passen dan zul je je werk en beleving met plezier ervaren.