Aangenaam!

Ik ben

Financieel Medewerker
Bryan Helderop

Vertel eens wat over jezelf:

Mijn naam is Bryan Helderop, ik ben 26 jaar oud en werk bijna 2 jaar bij Fam Frites op de crediteuren afdeling.

In mijn vrijetijd ga ik graag uiteten (ik hou van lekker eten), fitness graag en de rest van mijn vrijetijd besteed ik graag met familie en vrienden.

Hoe zou jij jouw baan samenvatten?

Binnen de afdeling verzorg ik (samen met mijn team) verschillende aspecten van de financiële administratie(s). In mijn rol heb ik te maken met een diversiteit aan werkzaamheden, denk hierbij aan; het verwerken van financiële data (o.a. bankboekingen), factureren, periodieke afsluitingen, milieuheffingen/ aangiftes en de crediteuren administratie.

Wat vind je leuk aan werken bij Farm Frites?

Het mooie aan het werken bij Farm Frites vind ik dat je werkt in een bedrijf dat zich constant ontwikkelt en groeit. Hierdoor heb je zelf ook de mogelijkheid om door te ontwikkelen.

Wat ik zelf ook als erg prettig ervaar is dat je werkt in een groot bedrijf maar waar je wel het gevoel krijgt dat je voor een familie bedrijf werkt, ik hecht hier veel waarde aan.

Wat kenmerkt de mensen en cultuur bij Farm Frites?

De no-nonsense mentaliteit, niet zeuren maar keihard werken. Verder is het prettig dat je met iedereen (mits hij/zij hier tijd voor heeft) een praatje kunt maken, oud, jong hoog of laag op de ladder maakt niks uit. Hierdoor ontstaat er een prettige sfeer op de werkvloer.

Ontmoet ook mijn collega’s

Onze vacatures Over ons Contact