Graag informeren we je vanuit Farm Frites over de wereldwijde uitbraak van het COVID-19-virus. Onze eerste prioriteit is het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners. We volgen alle richtlijnen van de overheid om de impact en de verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Op dit moment staan veel van onze vacatures niet online tot nader order. Dit geldt ook voor stageplaatsen. We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij Farm Frites wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. Wij adviseren je daarom onze website in de gaten te houden en een ‘’Job Alert’’ aan te maken.

De komende periode zullen wij ook niet op banenmarkten, scholenmarkten en events staan.

Heb je een sollicitatiegesprek in de periode tot 1 augustus 2021? De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan bijvoorbeeld via Skype.

Heb je vragen? Neem contact op met Recruitment@Farmfrites.com.

Bedankt voor je begrip.

Training house

Farm Frites vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk. Daarom is er een zogenaamd ‘Training House’ ingericht. Hierin kun je zien voor welke trainingen jij in je nieuwe functie in aanmerking komt. Je bespreekt je trainingswensen met je manager. Er zijn (wettelijk) verplichte trainingen, functiegerichte trainingen en trainingen die gericht zijn op je persoonlijke ontwikkeling. Naast trainingen vinden we het bij Farm Frites ook erg belangrijk dat je leert tijdens het werk: learning on the job. Afhankelijk van je functie krijg je daarom te maken met een coachende manager of een praktijkbegeleider.