Werken bij Farm Frites

Werken bij Farm Frites

Werken bij Farm Frites is leuk, creatief en uitdagend. Daarom bieden we onze medewerkers een omgeving waarin hun individuele talenten tot bloei kunnen komen en hun persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden. Wij bieden daartoe ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden, een werkklimaat waarin uitdaging en ondersteuning in evenwicht zijn en een promotiebeleid dat recht doet aan kunde en prestaties.

Onze missie

We zullen de bedrijfsvoering van onze klanten en partners volledig begrijpen om hen te helpen hun producten en diensten te onderscheiden en hun bedrijf in de toekomst vooruit te helpen.

Onze visie

Growing together

We werken samen om te groeien

 

From potatoes

We gebruiken onze diepgaande aardappelkennis om de wereld te voeden

 

To happy faces

Heerlijke producten
Duurzame bedrijfsvoering
Continu in ontwikkeling
Veiligheid, gezondheid en groei.

POWER

POWER staat voor Proud, Ownership, Working together, Entrepreneurship en Result. Dit omschrijft de cultuur die we binnen Farm Frites hebben. Je bent trots op het bedrijf waar je voor werkt, werkt samen en neemt eigenaarschap. Je bent ondernemend en altijd op zoek naar resultaat!

 

Farm Friter

Daarvoor zijn we altijd op zoek naar echte ‘Farm Friters’ die dezelfde normen en waarden aanhouden:

  • Je bent een doener en met alles wat je doet houd je je klant in gedachten. Je houdt van no nonsens en neemt beslissingen met je nuchtere (boeren)verstand.
  • Je bent betrokken en voelt je eigenaar bij de groei van De Farm en je werkt graag samen met collega’s om de beste resultaten voor elkaar te krijgen. Open en directe communicatie is hierin een must.
  • Je bent creatief, kan snel schakelen en vindt het OK als een plan wijzigt wanneer er een kans voorbij komt die we niet kunnen laten liggen. Ondernemend   zijn we en willen we vooral ook blijven!
  • Je bent resultaatgericht en altijd op zoek naar zaken die je kunt verbeteren.
  • Je hebt passie, enthousiasme en kennis voor en van je vak en bent daar trots op!