Graag informeren we je vanuit Farm Frites over de wereldwijde uitbraak van het COVID-19-virus. Onze eerste prioriteit is het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners. We volgen alle richtlijnen van de overheid om de impact en de verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Op dit moment staan veel van onze vacatures niet online tot nader order. Dit geldt ook voor stageplaatsen. We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij Farm Frites wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. Wij adviseren je daarom onze website in de gaten te houden en een ‘’Job Alert’’ aan te maken.

De komende periode zullen wij ook niet op banenmarkten, scholenmarkten en events staan.

Heb je een sollicitatiegesprek in de periode tot 1 juni 2020? De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan bijvoorbeeld via Skype.

Heb je vragen? Neem contact op met Recruitment@Farmfrites.com.

Bedankt voor je begrip.

Geert van Nimwegen

Wat vind je het leukst aan het werken bij Farm Frites?

De afwisseling van de werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde. Ook de collegialiteit spreekt mij aan. er is respect voor elkaar. iedereen is erg betrokken bij zijn of haar taken en toont hier verantwoordelijkheid voor


Beschrijf de stappen in je carrière (binnen of buiten Farm Frites) die je hebt gemaakt en waarom je voor Farm Frites hebt gekozen.
Ik werk momenteel in deeltijd vorm bij Farm Frites. Naast mijn werk volg ik de opleiding Technicus elektrotechnische systemen. 
 
Hoe zou je de bedrijfscultuur van Farm Frites omschrijven in 3 woorden?
Teamwork
Innovatiegericht
resultaatgericht
 
Wat wil je voor boodschap meegeven aan de mensen die jouw mini-interview (testimonial) zullen bekijken?
Ik zou farm frites aanbevelen bij andere mensen. Omdat er altijd wel een uitdaging is om voor te gaan, en omdat Farm Frites investeert in haar personeel.